Дарение.

Намерено!


Обявата е публикувана на 23.03.2014 в категория Дарителски кампании

Описание

Здравейте,
Аз и моето семейство имаме нужда от подкрепа на добри хора за да не останем на улицата с бездомни.
Последната една година беше много трудна за нас. Случиха ни се не много приятни неща и останахме без средства с които да преживеем през трудните зимни месеци. Съпругата ми работи в козметичен салон и със средствата които успява да изкара, едва стигат да си покрива сметките и да имаме и за храна. Аз донякъде успявам да помогна с продажби на компютърни части от една фирма с която имам уговорка да взимам стока с голяма отстъпка, но не изкарвам кой знае колко.
Нямаме роднини които да ни помагат. Имаме дъщеря на 6 години и син на 2. Дъщеря ни Андреа ходи на детска градина, но синът ни Никола не го приеха на детски ясли и аз трябва да се грижа заради което не мога да се хвана на работа целодневно.
И така лека полека изпаднахме в дълбока финансова криза. От месеци не можем да заделим средства да купим по някоя дрешка на децата, камо ли за нас. Синът ни ходи с къси панталончета а блузките му вече са малки. Същото е положението и с дъщеря ни. Последния месец едвам се справихме със сметките, но този месец не можем да ги платим. Днес имах обаждане от хазайката и ме помоли да освободим апартамента ако не можем да платим наема в рамките на новата седмица.
С мъка пиша този текст, но просто сме в безизходица и не виждам изход от това неприятно положение освен да помоля в сайт като този за помощ от хора които могат да помогнат с каквото могат.
Надявам се все още да има добри хора които да помагат в трудни моменти.


Други обяви от категория Дарителски кампании

« Помогнете .. детски дрешки »