Публикувай обява

Да помогнем на Зина да ходи , кампания в helpkarma ( Хелп Карма)

Изтекла


Статус:
Изтекла

Моля, ви,, който има възможност да дари или да сподели, дори малкото е много. Надявам се историята да има щастлив край. Благодаря,.
п.п. ( сайта е надежден всичко се проверява)
help-xena-walk-again

https://bg.helpkarma.com/campaign/help-xena-walk-again-621

Здравейте, приятели, казвам се Радослав от гр. София. Помагам на много животни и на хора когато имам възможност. Прибрах котка с наранено краче на възраст около 1 година. Нарекох я Зина - на името принцесата-воин, защото се бори с живота като войник. Зина е много добродушна - не хапе, не драска, само плаче, ако има някакъв проблем, не прави бели и е голяма душичка. Толкова добродушно коте рядко се среща и затова на улицата тя няма никакъв шанс. И както винаги - на добрите сe случват все лоши неща. Зина е мама - гледам нея и бебетата ѝ, въпреки още 5 животни, които имам в къщи. По-нататък ми предстои търсене на дом за малките котенца и кастрация на Зина. Направихме рентгенова снимка и се оказа, че Зина е с извадена кост от коляното и глезена на задното краче и се налага операция с импланти и последващо възстановяване. Разбира се, има болки и не може да използва крачето и въпреки това неотлъчно се грижи за своите бебета. Колкото повече време минава и крачето сраства накриво, толкова по-малък е шансът за успешна оперативна намеса. Сумата необходима за операцията е 600 лв. - не е голяма, но е непосилна за мен и моето семейство. В бъдеще ще публикувам документи и снимки от операцията и клиниката, за да се види как протича всичко и да се надяваме, че Зина ще издържи операцията. Моля ви, приятели, да съберем паричките и да помогнем на Зина да ходи отново и да не изпитва болка. Надявам се нейните страдания да свършат и да бъде една щастлива котка. Повярвайте, тя го заслужава. Въпреки всичко лошо което се случва в живота аз вярвам в доброто и добрите хора. Искренно се надявам че с ваша помощ скоро ще мога да ви покажа снимки на малкото ангелче Зина с оперирано краче и нейното възстановяване след операцията. Както и началото на една щастлива история. Благодаря ви, приятели, и на всички които се включите в тази кампания с дарения или споделяния . Благодаря,.
П.П. :Консултирал съм се с ортопеди хирурзи и операцията ще бъде в вет. клиника ,, Добро Хрумване " или вет. клиника ,, Мей" - София в зависимост кой хирург е свободен в момента.

https://bg.helpkarma.com/campaign/help-xena-walk-again-621


коментари (0)