Търся IPhone ;(

Изтекла обява


Обявата е публикувана на 15.04.2021 от Митьо (2) в категория Подарете ми

Описание

Здравейте, до сега съм бил само на операционната система android, по точно с една sony xperia st21i. Използвах този телефон около 4 години (беше втора употреба), но за нещастие, живота в него си отиде (малко е на неразположение зареди неприятно събитие, бях го оставил на масата в хола, връщам се след един час и какво да видя ? Телефона на земята и как домашната котка си играе с него... котката ме вижда че я виждам, погледите ни се размениха като на индийски сериал, и тогава, нещо и стана. Почна да бяга като Sonic и се скри зад дивана, сигурно от страх (което е странно, защото никога не съм му посягал, освен един път, но тогава той се опита да изяде пчела...) но точно тогава при момента когато започна да търчи с светлинна скорост, той си бутна купичката с вода и нека да познаем къде точно се намираше телефонът ? Бе точно до таз купа с вода и цялото му се изсипа като потоп, нямаше шанс за оцеляване просто... Като цяло винаги съм си го пазел, освен този път, очевидно, използвах го без калъф и без протектор защото не ми трябваха.)
Та, тва се случи преди два месеца, и сега съм с най- първият си телефон nokia с фенерче (велик телефон помеждодругото, малко екранът му няма цветове, и малко хората ме гледат странно с него по улицата, но се свиква.

Никога до сега не съм се интересувал от iphone или каквото да е на Apple, освен smart watcha, още от началото ме радваше и може би леко iPada, но там е свързано с и iPena който наистина прави чудеса и е уникален и ако се науча на рисувам ще си го взема. Обаче, iPhone ми се струваха като нещо надценено, постоянно ми го хвалеха с това как, разбираш ли операционната им система ios била на светлинни години по добре оптимизирана от android и как свързваемостта там еко системата на Apple е ехеее колко по добра, и други подобни. Та, с тва мислене бях до преди да се загледам в iphone se 2020 (червеният) хареса ми това парче метал, и от тогава ми се прийска да опитам какво е да си с ябълката.
Та, молбата ми е, ако някой от вас има някой iPhone 6,7,8, Se (десети нагоре не бих искал, защото са прекалено скъпи и не бих искал да лиша никой с него, а и ми харесва home бутона.) ако някой от вас има такъв телефон който стои някъде забутан в шкаф забравен от времето и пространството, и е сигурен че няма да му трябва за бъдеще. Ако може да го даде на един непознат който няма да си оставя повече телефона върху масата, бих бил наистина благодарен.

Благодаря на всеки, който е изчел това, надявам се поне някой малко да се разспуснал като чел тази моя велика история. Да се надяваме само да няма продължение...


Възможно е изпращането с куриер.

Други обяви от категория Подарете ми

« Учебници по Истрия и Бел Търся рокля за изпращане + обувки »